Omgeving - Wat te doen?

Het dorp Wemeldinge ligt aan de Oosterschelde, met 22.000 ha. het grootste nationale park van Nederland en heeft naast een prachtige haven ook een twee eigen strandjes. Op de Oosterschelde wordt volop gezeild en gedoken. Bij duikers is Wemeldinge zeer geliefd. Het is hier heerlijk fietsen langs dijken en boomgaarden. Met de auto is het 10 minuten tot Goes en ruim een half uur tot Antwerpen. Op 6 km ligt De Goese Golf.

Er liggen in de studio en in het appartement diverse folders van fietsroutes in de omgeving. Fietsen zijn te huur bij onze buurman Fa. A.P. Gijssel

Wemeldinge heeft twee mooie, maar kleine strandjes aan de Oosterschelde. Als u wat grotere of stranden met echte golfslag wilt, dan zijn er volop stranden aan de Noordzee, zoals die in Vlissingen (met een mooie boulevard), Zoutelande, Domburg en de stranden van Schouwen Duiveland of Zeeuws-Vlaanderen.

In Zeeland zijn diverse mooie oude steden te bezoeken, zoals Goes, Middelburg, Vlissingen, Veere en Zierikzee. Ook heel leuk om te bezoeken zijn diverse atracties in Zeeland. Hiervoor verwijzen wij naar de Links onder Algemene Info.

  

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over 't Katshuis óf naar beschikbaarheid informeren?

Neem contact op

Contactgegevens

Wilhelminastraat 1
4424 BA Wemeldinge
T +31 (0) 648 885 915
E tkatshuis@gmail.com
KvK 53685245

't Katshuis

’t Katshuis wordt gerund door Peter en Katja Koelemij. U bent van harte welkom om van deze gastvrije en bijzondere plek te komen genieten.